Malaysia-Seminar Smart Strata 2017 : Towards A Feasible Future (10CPD Point)

Seminar Smart Strata 2017 : Towards A Feasible Future (10CPD Point)
To:


SBC/CIR/003/2017
28th February, 2017

Sukacita dimaklumkan bahawa Pejabat Tanah dan Galian Negeri Selangor dengan kerjasama Kelab Kebajikan dan Sukan PTGS akan menganjurkan Seminar Smart Strata 2017 : Towards A Feasible Future (10CPD Point) yang akan diadakan pada 14 HINGGA 15 MAC 2017 (SELASA HINGGA RABU), bertempat di SUNWAY CONVENTION CENTRE, PETALING JAYA.

Seminar ini diadakan bertujuan untuk memberi pendedahan mengenai mekanisma pengeluaran serta transaksi hakmilik strata rentetan daripada pindaan Akta Strata 1985 dan Kanun Tanah Negara 1965 di samping mengupas isu dan cabaran dalam pengurusan strata di Malaysia. Para peserta juga boleh menimba ilmu dan mendapatkan maklumat semasa sesi pembentangan oleh panel-panel yang berpengalaman.

Bersama-sama ini disertakan surat jemputan dan borang pendaftaran sebagai rujukan.  Borang pendaftaran yang lengkap diisi beserta bayaran penuh yuran hendaklah dikemukakan sebelum atau pada 24 FEBRUARI 2017 (JUMAAT).  Tempat adalah terhad dan pengesahan diberikan kepada penyertaan awal (first come basis).
Sekretariat Jawatankuasa Peguam Selangor.


  To add or change your e-mail address, please fax (and not send via email) your new email address under your firm's letterhead to Selangor Bar's Secretariat at +603-5519 9037   This message was sent from a notification-only email address that does not accept incoming email. Please do not reply to it. Thank you.You received this message because you are registered to the Selangor Bar mailing list. To unsubscribe from this list and stop receiving emails from Selangor Bar, send an email to secretariat@sgorbar.org
Popular Posts